Ons team

Samen maken we het mooier!
Bij CampusVitaal werken we gelijkwaardig samen om de wereld mooier te maken. Door mooie producten te maken, maar vooral ook door mensen de ruimte te geven om te groeien en bloeien. Onze medewerkers krijgen alle ruimte om in hun eigen tempo en op hun eigen manier aan mooie producten te werken. Onze vrijwillige begeleiders geven hen een steuntje in de rug. Onze begeleiders en het bestuur werken onbezoldigd. Het bestuur bestaat uit Jac Westerlaken (voorzitter), Hans Hendriks (secretaris) en Hubertine van den Biggelaar (penningmeester).

Ons team:
“We vullen elkaar aan en dat maakt het werk zo mooi.”

Ons maatwerk:
“We leren hier van en met elkaar.”

Onze producten:
“Je ziet gewoon dat het met zorg en aandacht gemaakt is.”

Onze mensen maken het!

Elk mens heeft zijn eigen talenten en waarde. Maar soms is het lastig om die eigen-waarde te blijven zien. Om allerlei redenen kan iemand uit evenwicht raken: door een (psychische) ziekte, (psychische) beperking of ingrijpende verandering in de privésituatie. Soms lukt het dan niet meer om goed te functioneren op een reguliere werkplek. Dat geeft vaak het gevoel dat je maatschappelijk niet meer meetelt en zorgt vaak voor vereenzaming. Dat heeft een negatieve invloed op de eigen-waarde, het zelfvertrouwen en de zelfwaardering. Bij CampusVitaal doorbreken we deze neerwaartse spiraal. Onze medewerkers krijgen de ruimte om in hun eigen tempo en op hun eigen manier te werken aan producten en aan zichzelf. Onze mensen maken het: letterlijk en figuurlijk. We bieden naast een fijne werkplek vooral ook een veilige ontmoetingsplek waar we samen werken aan prachtige producten.

Samen maken we het mooier!

Wat voor onze producten geldt, geldt ook voor de begeleiding: het is altijd maatwerk. Samen werken we gelijkwaardig en volwaardig. Daarom nemen we belangrijke besluiten over de campus ook altijd samen met medewerkers en begeleiders. Wil je bij ons aan de slag als vrijwilliger? Kijk dan bij onze vacatures. Wil je bij ons aan de slag als medewerker? Kijk dan bij onze filosofie.

Daar doen we het voor!

CampusVitaal maakt producten voor de vrije verkoop en in opdracht. Met zorg en aandacht werken we aan elk product. We denken mee met onze klanten en onze klanten denken mee met ons. Opdrachtgevers begrijpen vanuit hun maatschappelijke betrokken-
heid dat onze producten én medewerkers tijd en aandacht nodig hebben. Daar krijgen ze meer dan een mooi product voor terug. Opdrachtgevers beseffen dat ze zo praktisch bijdragen aan social return en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Of het nu om één bank of heel veel wijnkistjes gaat: we werken graag met ondernemers samen. Meer weten of een bestelling plaatsen? Neem gerust contact met ons op.

Postadres
Busselhei 30
5685 GA Best

Bezoekadres
Grevenoordseweg 4
5681 BB Best

E-mail
informatie@campusvitaal.nl
Telefoon
 06-20010364