Onze filosofie

Meedenken en meewerken
CampusVitaal daagt medewerkers uit om in hun eigen tempo aan hun eigen doelen te werken. Die doelen zijn heel verschillend: re-integratie in reguliere arbeid, zinvolle en waardevolle dagbesteding of laagdrempelig sociale contacten opdoen en onderhouden. Onze begeleiders volgen het tempo en het doel van de medewerker en werken waar nodig samen met professionele begeleiders en mantelzorgers.
Onze begeleide werkomgeving bekostigen we uit onze verkopen, subsidies en bestaande regelingen, zoals Wmo, Wlz of PGB. We gaan altijd uit van mogelijkheden en denken graag met verwijzers en cliënten mee over de plaatsingsmogelijkheden.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

“Ik kan hier gewoon lekker werken.

Je mag bij ons zijn wie je bent.”

Nooit gedacht dat ik twee rechterhanden had. Maar ik ben er heel blij mee.”

Goed voor mens én milieu
We willen goed zorgen voor elkaar én de wereld om ons heen. Duurzaam ondernemen, social return, maatschappelijk verantwoord ondernemen …
We praten er niet over, maar maken er gewoon (en zonder dure woorden) werk van. We zien de vitaliteit van regionaal gekapt hout en geven het met zorg een tweede leven. We willen ook dat onze medewerkers hun vitaliteit herontdekken.

Daarom werkt CampusVitaal volgens het ZES-principe:
Zinvolle activiteiten
Eigen regie en verantwoordelijkheid
Sociale contacten

Maatwerk
Onze medewerkers zoeken naar een nieuw evenwicht in hun leven. Zij zijn uit balans geraakt, bijvoorbeeld door een ziekte, beperking of ingrijpende verandering in hun privésituatie. Bij CampusVitaal kunnen ze in een kleinschalige omgeving hun talenten ontdekken en zichzelf ontwikkelen. Werkplezier staat daarbij voorop.

We bieden onze medewerkers:

  • zinvol werk
  • een zo normaal mogelijke werkomgeving
  • kleinschalig atelier (maximaal 7 deelnemers per dag) met persoonlijke begeleiding
  • persoonlijk programma dat past bij de eigen talenten, ontwikkeling en wensen
  • individuele begeleiding
  • structuur en een veilige, prikkelarme  werkplek

Samen werkt het beter
Bij CampusVitaal mag je zijn wie je bent: met al je beperkingen en belemmeringen. Maar we kijken vooral naar je talenten en mogelijkheden. Iedereen is anders. En dus kan iedereen op een andere, waardevolle manier bijdragen aan onze producten en processen. Samen werkt het gewoon beter! Daarom zijn bij ons gelijkwaardigheid en wederzijds respect de basis om elkaar te helpen. De begeleiders geven ondersteuning op maat en zoeken als dat nodig is actief de verbinding met centrale mantelzorgers en hulpverleners. Wil je weten hoe dat in de praktijk werkt? Neem dan een kijkje in onze keuken.

Peppels, kanidassen en populieren
Campus Vitaal is gevestigd in Best. Deze plaats stond vroeger bekend om de vele klompenfabrieken. Zij maakten van peppelhout of kanidassen klompen die de hele wereld overgingen. Je kent deze houtsoort misschien beter als de populier. Nog steeds is de populier een beeldbepalende boom in het landschap in en om Best. Deze zachte houtsoort leent zich goed voor het maken van allerlei producten. Daar maken we bij Campus Vitaal werk van. Dat past helemaal bij onze filosofie dat we goed willen zorgen voor mens en milieu.

Postadres
Busselhei 30
5685 GA Best

Bezoekadres
Grevenoordseweg 4
5681 BB Best

E-mail
informatie@campusvitaal.nl
Telefoon
 06-20010364