De campus

Kijkje in de keuken
Tijd, aandacht én werkplezier zijn de belangrijkste ingrediënten om onze producten te maken. We kiezen bewust voor maatwerk in productie en begeleiding. Natuurlijk hebben we ook respect voor alles wat groeit en bloeit! We zorgen bij CampusVitaal namelijk goed voor mens én milieu. Daarom hebben we naast een hout- en koffieatelier ook een biologische belevings- en moestuin.

“We gaan elke keer weer trots en tevreden naar huis.”

Houtatelier
In ons houtatelier werken we milieuvriendelijk aan producten op bestelling, aanvraag en voor de vrije verkoop. We gebruiken daarvoor populierenhout uit de regio en gebruiken alleen verf op waterbasis. Speelgoed, keukengerei, meubilair, tuinartikelen, decoratie …
We maken het graag én goed.

“Op zijn tijd doen we zelf ook een lekker bakkie!”

KoffieVitaal
Bij KoffieVitaal verpakken we ambachtelijke verbouwde en gebrande koffiebonen. De bonen komen van een keine boerencoöperatie in Brazilië. Ambachtelijke koffiebranderij Fleur de Café in Deventer brandde deze bonen. Wij wegen de bonen af en verpakken ze met veel zorg en aandacht.

“Mijn groene vingers komen hier helemaal uit de verf.”

Belevings- en moestuin
In de belevings- en moestuin en onze kleine kas telen en verbouwen we kleinschalig, biologisch en milieuvriendelijk planten, bloemen, groente en fruit. In onze zelfgemaakte insecten-
hotels en vogelhuisjes voelen allerlei dieren zich thuis. We zorgen samen voor een plek waar mensen, vogels, vlinders en (andere) insecten gedijen. Zo is er in onze tuin altijd wat te beleven, maar blijft het ook een plek om rustig te genieten van de natuur.

Elke dag is anders bij CampusVitaal. Maar we werken wel elke dag met veel plezier samen aan de mooiste producten. Dat doet iedereen op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. En dat maakt jouw product zo bijzonder!

Postadres
Busselhei 30
5685 GA Best

Bezoekadres
Grevenoordseweg 4
5681 BB Best

E-mail
informatie@campusvitaal.nl
Telefoon
 06-20010364