Onze producten

Met liefde en plezier gemaakt
Bij CampusVitaal werken we met liefde en plezier aan ambachtelijke producten. Onze handgemaakte producten zijn uniek, maar worden wel allemaal met zorg en aandacht gemaakt. Wij werken op bestelling en op aanvraag en zijn gespecialiseerd in maatwerk. Maar we maken ook producten die bedoeld zijn voor de vrije verkoop.

We werken ambachtelijk en daarom is elk product uniek, net als onze werkwijze.

Maatwerk

CampusVitaal levert maatwerk in begeleiding. Logisch dat onze deelnemers graag maatwerk leveren in hun producten. In overleg met bedrijven, organisaties en particulieren maken we allerlei producten naar ontwerp, idee en maatvoering van de klant. Dat kan van alles zijn: geboorteborden, een tapasplank, een kast, speelgoed, insectenhotels …. Wat mogen we voor u maken?

Bedrijven

CampusVitaal werkt graag samen met bedrijven en organisaties die belang hechten aan een langdurige relatie en kwaliteitsproducten. We zijn trots dat we voor veel vaste opdrachtgevers maatwerk mogen leveren, zoals opbergbakjes, dienbladen, cadeauverpakkingen, tapasplanken en zelfs winkelkasten en meubilair op maat.

Particulieren

Steeds meer particulieren weten ons te vinden voor een uniek en handgemaakte cadeaus, zoals tapasplanken, dienbladen, insectenhotels, vleermuiskasten, nestkastjes, voederplanken, speelgoed en geboorteborden. Daarnaast maken we op aanvraag voor particulieren ook onder meer kleine meubels en gepersonaliseerd speelgoed. We denken graag mee hoe we uw wens kunnen realiseren.