Vrienden van de Campus

Maak meer mogelijk
Duurzaam doen: daar draait het om bij CampusVitaal. Onze medewerkers zetten hun talenten en mogelijkheden in om maatwerk te leveren. Zij kunnen door ziekte of persoonlijke omstandigheden (tijdelijk) geen betaald werk meer doen. Maar ze kunnen nog wel de mooiste dingen maken!. Als vriend van CampusVitaal helpt u om dit mogelijk te maken. Uw jaarlijkse schenking gaat volledig naar investeringen in machines en materialen voor onze deelnemers.. Ook een eenmalige schenking stellen we zeer op prijs. Die kunt u overmaken op bankrekeningnummer NL53 RABO 0344 1335 67  ten name van Stichting Vrienden Campus Vitaal

Vriendendienst

Uw bijdrage is voor ons een hartverwarmende ‘vriendendienst’. Maar een persoonlijke relatie is voor ons nog veel belangrijker, we zoeken actief de verbinding met onze vrienden. Als vriend van CampusVitaal schenkt u jaarlijks 35 euro. Daarvoor krijgt u:

  • onze digitale nieuwsbrief
  • een uitnodiging voor onze jaarlijkse ‘vriendendag’
  • een welkomstcadeau dat we in onze werkplaats maken.
  • 10% korting op onze speciale KoffieVitaal,
    exclusieve kortingsaanbiedingen

 

Goud waard

Gouden vrienden schenken 75 euro per jaar en krijgen daarvoor naast de vriendenvoordelen ook:

  • 20% korting op onze speciale KoffieVitaal
  • jaarlijks een bedankcadeau uit onze werkplaats
  • we dagen onze gouden vrienden uit om een idee voor een nieuw product in te sturen. Elk jaar nemen we één idee in productie.

 

Stichtingsbestuur

De Stichting Vrienden van Campus Vitaal (wil met financiële middelen de Stichting Campus Vitaal ondersteunen, met name voor de financiering van de noodzakelijk ‘hardware’ de realisering en instandhouding van een adequate werkomgeving. De Vrienden van CampusVitaal wordt onbezoldigd bestuurd door Petra Bakker (voorzitter), Hans Hendriks (secretaris) en Harry Vos (penningmeester). Het bestuur is bereikbaar via informatie@campusvitaal.nl.